5 razloga za ugradnju video nadzora u poslovnom prostoru

29 aprila, 2019 Od webpodrska 0

Ako nemate sigurnosne kamere instalirane u vašoj kancelariji ili poslovnom prostoru, razmislite ponovo – možda pravite pogrešan izbor. Mi smo sastavili kratku listu pet razloga zbog kojih ćete odlučiti da instalirate kamere u vašoj kancelariji.

1. Možete da pružite video dokaze o svakom zločinu

Ako imate samo jednu bezbednosnu kameru koja je instalirana u kancelariji ili poslovnom prostoru, imaćete veću verovatnoću da snimite video dokaze o nečemu što se nezakonito dešava na vašoj imovini. Ako postoji ikakav sudski slučaj koji proizilazi iz ove aktivnosti, vaš video snimak će biti izuzetno važan za slučaj, jer bi vaš snimak kamere mogao pomoći policiji u njihovoj istrazi.

2. Možete da sprečite potencijalnu kriminalnu aktivnost

Ne samo da će sistem kamere pomoći da vas zaštiti u slučaju zločina, već će i delovati kao odvraćanje od potencijalne kriminalne aktivnosti. Većina razbojnika, kada vidi kameru ili alarm, preispita svoju odluku o provali ili odustane od provaljivanja.

3. Možete mirno da spavate

Posedovanje  bezbednosnog sistema  pružiće Vam mogućnost da kao vlasnik preduzeća spavate mirnije ili da ste mirni kad god ste van kancelarije. Rad na poslu je dovoljno stresan bez potrebe za opsednutošću sigurnosti Vaše imovine, a Vaši radnici će takođe ceniti dodatni nivo sigurnosti koji njima pružate. Ako se radi o maloprodaji ili mestu gde dolaze i kupci, i oni će takođe ceniti postojanje sigurnosnog sistema.

4. Vaši zaposleni će biti produktivniji

Kamere koje pre svega imaju bezbedonosnu namenu će pomoći i da Vaši zaposleni budu produktivniji. Ako znaju da postoji sistem za kontrolu pristupa i evidenciju dolaska i odlaska sa posla verovatnije će se pojavljivati na vreme, neće odlaziti pre završetka smene, radiće više ako znaju da ih neko gleda. Vaši zaposleni će se bolje ponašati prema kupcima, manja je verovatnoća da će ukrasti nešto i znaju da moraju da se ponašaju na profesionalan način.

5. Vaši drugi sigurnosni sistemi će biti ojačani

Fizičko obezbeđenje (čuvari, portiri…) mogu da naprave greške – pa i oni su samo ljudi. Sigurnosni sistemi (ako su postavljeni na pravi način i na pravom mestu) mogu da budu dobra podrška drugim sistemima tehničke zaštite. Recimo ako neko deaktivira ili pokvari alarm, bezbednosna kamera koja je postavljena na pravom mestu može da zabeleži snimak osobe koja je deaktivirala alarm ili polomila čitač kartice. Postavite sigurnosne kamere kako treba i imaćete dobru podršku drugim sigurnosnim sistemima. Nema potrebe da se oslanjate samo na jedan sigurnosni sistem, ako ne morate.

Želite da obezbedite svoju imovinu na pravi način?

„RS MEDIA“ Deronje nudi Vam pravo rešenje za to!

Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja pozivom na broj 066 / 50 18 104.
Kontaktirajte nas još danas i uverite se i sami zašto nudimo najbolje i najjeftinije rešenje!