TEHNIČKA PODRŠKA :
Tel. 066 50 18 104
podrska@rsmedia.rs 

Zašto vam treba online prodavnica?

Ako imate prodavnicu ili tek želite da je pokrenete, pravo je vreme da se zapitate da li da pokrenete online prodavnicu.
Verujte nam, znamo da vam online prodavnica može popraviti prodaju.

  • Online su kupci, gde si ti?
  • Radi 24h / 365 dana u godini
  • Možete biti jedini zaposleni
  • Vaši proizvodi ili brend može postati i najprodavaniji na tržištu

Pokrenite svoj online biznis!

Jedan od najčešćih delatnosti koju već dugi niz godina obavljamo sa puno uspeha,  jeste izrada internet prodavnice. Iskoristitite naše veliko isustvo i povoljne cene i započnite svoj novi online biznis!

Izrada Internet prodavnice – šta treba da znate?

Ovo je jedini i najbolji način da pokrenete online biznis ili proširite već postojeće poslovanje i na online dimenziju. Internet prodavnica je nešto sa čime možete mnogo toga da dobijete, a ne toliko da izgubite i zato je to jedan od najčešćih biznisa za koji se ljudi opredeljuju ovih godina. Naime, bez obzira na platformu, početni kapital za izradu ovakvog tipa sajtova je okvirno nekoliko stotina evra. Na to treba dodati troškove na ime puštanja nekih od kampanja digitalnog marketinga koje mogu da Vam značajno unaprede saobraćaj sajtu. Pored ove prednosti tu je i veliki broj drugih kao što je: značajno proširenje tržišta, prelazak sa lokalne na „globalniju“ varijantu poslovanja kao i izostanak bilo kakve vrste geografskih ograničenja. Više o prednostima online prodavnica pročitajte ovde.

Najčešće tehnologije pri izradi internet prodavnice

Dve najčešće tehnologije koje se koriste prilikom izrade internet prodavnice su „WordPress + Woocommerce“ platforma i sa druge strane „Shopify“. „Woocommerce“ se najčešće koristi za slučaj da već imate prodavnicu ili trgovinu koju želite da unapredite online dimenzijom dok je „Shopify“ je veoma dobro rešenje za „dropshipping“ – pojam za koji ste sigurno već čuli do sada. Radi se o vidu preprodaje proizvoda sa „alibaba“, a da pritom ne dolazite u posed robe (već ste samo neka vrsta „affiliate“ posrednika pri prodaji). Obe platforme imaju različite prednosti kao i odredjene nedostatke i svaka od njih je adekvatnija za različite vidove trgovine.

Asistencija i Konsultovanje pri izboru rešenja za Vas

Nakon što detaljno saslušamo sve vaše zahteve i dobijemo sve informacije o ideji tj konkretnoj trgovini koju želite da plasirate online, pomoćićemo Vam u izboru idealne tehnologije za vaš projekat. Naš „business planner“ će otkloniti sve nedoumice, pružiti Vam savete na osnovu velikog iskustva i dati predloge. Predočićemo Vam sve prednosti i eventualne nedostatke koje sa sobom nose „PhP, WordPress, Shopify, Angular“, kao i bilo koja druga tehnologija koja se koristi pri izradi.

Izrada internet prodavnice i dobra praksa koju pratimo

Prilikom izrade svih veb aplikacija uvek pratimo moderne trendove i sajtove pravimo u skladu sa svim standardima modernog veb dizajna. Podrazumeva se da su oni „100% responsive“ odnosno da lepo izgledaju na bilo kom uredjaju na kome se otvore. Izuzeno vodimo računa o samo kodu koji pišemo, koji je uvek „čist“, efisan uz napisane komenatre za slučaj da neko posle nas treba da radi na sajtu. Svi naši sajtovi su „W3C Approved“ što znači da ne sadrže bilo kakvu grešku u kodu i html elementima.

Faza testiranja i Vaše odobrenje

Proces i sama izrada internet prodavnice se kompletira fazom testiranja u kojoj mi zajednički sa svojim klijentima vršimo razna testiraja i provere pred samo puštanje sajta sa radom. Tek kada klijent bude 100% zadovoljan, a njegove sugestije usvojene, zvanično puštamo sajt sa radom.

Kontaktirajte nas i započnimo projekat zajedno!

Posedujemo ogromno iskustvo u okviru business planning-a i izrade ovakvog tipa sajtova. Odgvorni smo, svoje obaveze izvršavamo uredno, profesionalno i uvek u dogovorenom roku.  Svaki zadatak izvršavamo sa puno energije i entuzijazma. Ovde nas možete kontaktirati.

Facebook1k
YouTube435
Instagram50