TEHNIČKA PODRŠKA :
Tel. 066 50 18 104
podrska@rsmedia.rs 

Naš muzički studio nudi odlične uslove za rad, u okviru objekta koji je udoban i prijatan.

Studio „D65“ se nalazi u naseljenom mestu Deronje, mirnom mestu okruženom prirodom i udaljenom od gradske buke. Studio je smešten u prizemlju kuće koje je namenski građeno kao muzički studio a ovaj prostor se koristio i za emitovanje programa nekadašnje radio stanice (Radio D65).

Studio „D65“ pruža odlične uslove za rad kombinacijom savremene digitalne i analogne tehnologije i višegodišnjeg iskustva u oblasti snimanja i obrade zvuka, komponovanja i aranžiranja muzike. 

Studio čine dve prostorne celine:


1. Akustički obrađena prostorija za snimanje koja omogućava fleksibilno snimanje vokalnog i instrumentalnog sadržaja,
2. Akustički obrađena kontrolna soba (režija);

Sada smo spremniji na vaše zahteve više nego ikada do sada!

Kao i uvek, od propratnih posebnih pogodnosti pružamo vam opciju distribucije numera na digitalnim platformama i promocije na društvenim mrežama i našim Web stranicama.

Uz novu mogućnost plaćanja u ratama, usluge možete kupovati po istim cenama kao i ranije. Za neke usluge spremili smo popuste i do 40%!
​Kontaktirajte nas da saznate više o tome.

Recording/Mixing/Mastering

Profesionalno snimanje, mixing i mastering za vaš album, EP ili bilo koji drugi format. Takođe možete da izaberete pojedinačne usluge, u zavisnosti od Vaših potreba. Snimanje u akustički obrađenim prostorijama. Mixing, mastering i produkcija na kvalitetnoj, profesionalnoj opremi.

Probe bendova

Velika gluva soba, prijatnog okruženja koja čini probe ugodnim i kreativnim.

Fotografija/grafički dizajn

Naš vizuelni odsek vam može obezbediti fotografije, artwork i grafički dizajn za vaš album, EP ili bilo bilo koji drugi oblik medija.

Video produkcija

Istovremeno snimanje audio i video sadržaja, kao i montaža snimljenog ili vašeg prethodno snimljenog sadržaja, za vaš projekat ili bend.

Nekoliko novijih radova:

Facebook1k
YouTube435
Instagram50