TEHNIČKA PODRŠKA :
Tel. 066 50 18 104
podrska@rsmedia.rs 

Dobrodošli na naš novi web sajt

28.08.19

Dobrodošli na našu novu i osveženu internet prezentaciju, na kojoj ćete brzo i jednostavno pronaći sve potrebne informacije.

Prilikom njene izrade, akcenat smo stavili na jednostavnost korisničkog doživljaja, uz pronalaženje željenih infomacija uz što manje klikova. Znamo dobro koliko je vreme dragoceno, i zbog toga smo obratili posebnu pažnju na sveopštu preglednost i funkiconalnost sajta.

Kao i uvek, posebnu pažnju smo obratili na sam dizajn i odabir grafičkih elemenata, koji kreira specifičan duh kojim ceo sajt odiše, i koji zaokružuje tehničke funkcionalnosti.

U skladu sa promenama nabavnih cena domena od strane nadležnih registara, došlo je do promene cena nekih domena u našoj ponudi.

Nove cene domena, važe za nove porudžbine ili produženje pretplate (registracije), po predračunima koji će se izdavati od 01.09.2019. godine

Jedna velika novina ovog puta je PORTAL ZA PODRŠKU koji je prilagođen potrebama naših korisnika, i olakšava komunikaciju naše tehničke službe sa korisnicima.

Sve što radimo – radimo zbog vas.

Obaveštenje o prekidu saobraćaja zbog radova u mreži

23.08.19

Zbog radova u mreži, doći će do prekida telekomunikacionog saobraćaja.
U toku izvođenja radova u prekidu će biti xDSL, L2VPN i IPTV servisi.
Vreme početka: 26.08.2019 01:30AM
Vreme završetka: 26.08.2019 04:30AM

Promena podrazumevane PHP verzije

10.08.19

Na svim serverima (hosting paketima) će biti obavljena promena podrazumevane (native) PHP verzije na trenutno aktuelnu 7.2 verziju.

Obaveštenje sa tačnim datumom promene je svakom korisniku poslato posebno, na email adrese podešene u korisničkom portalu.

Ako ste u svom hosting nalogu već odabrali neku drugu PHP verziju, odnosno ako trenutno NE koristite „native (5.6)“ PHP verziju, ova promena neće uticati na Vaš hosting nalog.

VAŽNO! Ako koristite „native (5.6)“ verziju u ovom nalogu, a hostujete aplikaciju/skriptu koja zahteva PHP 5.6 verziju, odnosno ne podržava PHP 7.2 verziju, može doći do prekida u radu Vašeg sajta, nakon ove promene. U tom slučaju je neophodno da odaberete 5.6 verziju za svoj hosting nalog ili nadogradite/prilagodite svoje web aplikacije/skripte za novu PHP verziju.

Ako želite da zadržite 5.6 verziju, potrebno je da za svoj nalog odaberete 5.6 verziju koja u nazivu NE sadrži „native“.

———————————

Informacije o zvanično podržanim PHP verzijama možete videti na sledećoj adresi…

http://php.net/supported-versions.php

Detalje o promenama u PHP 7.x verzijama možete naći na sledećim adresama…

http://php.net/manual/en/migration70.php
http://php.net/manual/en/migration71.php
http://php.net/manual/en/migration72.php

———————————

Facebook1k
YouTube435
Instagram50