TEHNIČKA PODRŠKA :
Tel. 066 50 18 104
podrska@rsmedia.rs 

Naši prvi projekti pokrenuti su još početkom davne 2005. godine a sve do 2018. godine projekte smo odrađivali kao freelanceri. Kao tim nastali smo 2018. godine u Beogradu. Pre toga smo radili po raznim firmama gde smo usavršavali naše znanje.

Vođa našeg tima je Strahinja Romanov. Iza sebe imamo veliki broj uspešno završenih projekata, detaljnije o našim referencama možete pronaći na stranici „reference“.

„RS Media“ se bavi razvojem i unapređenjem poslovanja malih i srednjih preduzeća kroz poboljšanje njihovog nastupa na internetu. U vremenu globalizacije i neograničenih internet mogućnosti, „RS Media“ team je orijentisan na pružanje usluga firmama kako u zemlji tako i u inostranstvu, uključujući srpsko, englesko, nemačko, i rusko govorno područje.

Naše osnovne usluge obuhvataju:

  • Izradu web sajtova

  • Izrada internet prodavnica

  • Optimizaciju sajtova

  • Oglašavanje na internetu

  • Marketing na društvenim mrežama

  • Integrisani internet nastup

MisijaNaša misija je da malim i srednjim preduzećima pomognemo da stvore veću vidljivost i bolju pozicioniranost preduzeća na internetu, snažniju prepoznatljivost brenda, kao i da generišu kvalitetniju posetu na sajtu kako bi unapredili svoje poslovanje i putem interneta plasirali svoje proizvode i usluge. U saradnji sa klijentima smo transparentni i fokusirani na pronalaženje najefikasnijeg, najbržeg i najekonomičnijeg kreativnog rešenja što nam omogućava izgradnju dugoročnog partnerstva sa klijentima utemeljenog na obostranom poverenju.

Vizija: Naša vizija je da postanemo lider u poslu kojim se bavimo. Posao nam je da pratimo i razumemo potrebe naših klijenata i da inovacijama i kreativnim rešenjima unapredimo njihovo poslovanje. Razvojem poslovanja klijenata i mi rastemo i razvijamo se, i broj zadovoljnih klijenata i kvalitet usluga koje pružamo nas čini prepoztnatljivim na globalnom tržištu internet marketinga.

Strategija poslovanja: Kako bismo bili u mogućnosti da razumemo i odgovorimo na različite i kompleksne zahteve klijenata, u poslovanju se pored stručnosti rukovodimo i sledećim principima:

Poštovanje, poverenje i integritet: Gradimo dugoročan odnos sa klijentima umesto kratkoročnog, zasnovan na poverenju, međusobnom uvažavanju i poštovanju.

Otvorena komunikacija i transparentnost: Stabilna veza koju gradimo sa klijentima zasnovana je prevashodno na kulturi otvorene komunikacije koju imamo. Odgovorno i transparentno iznosimo informacije i iznalazimo rešenja.
Želimo da klijenti razumeju na koji način poslujemo, jer smo svesni da zajedničkim delovanjem možemo postići bolji rezultat.

Visoka stručnost, kreativnost i inovativnost: Svesni smo da stručnost u svetu globalizacije i velike konkurencije kakva vlada danas nije dovoljna kako bi se postigao rezultat. Zato smo, pored stručnosti, orijentisani na pronalaženje kreativnih i inovativnih rešenja.

Efikasnost i ekonomičnost: Inovativna i kreativna rešenja sama po sebi nisu dovoljna ukoliko nisu efikasna i brza. Stara poslovica kaže „Vreme je novac“. Apsulutno poštujemo vreme naših klijenata i svoje usluge pružamo u dogovorenom roku.

Timski rad i odgovornost: Radimo u timu jer znamo da su „dve glave pametnije od jedne“ . Pažljivo iznalazimo rešenja i preuzimamo odgovornost za svoj rad.

Naš cilj je pre svega pružanje profesionalne i pouzdane web hosting usluge sa kvalitetnom tehničkom podrškom. Da bismo to postigli, koristimo najbolje data centre u Evropi, sa glavnom lokacijom u Nemačkoj i geografski disperziranim DNS serverima i bekap serverima u Velikoj Britaniji, Holandiji i Francuskoj.

Naši serveri obavezno koriste hardverski RAID za replikaciju podataka i hard diskove najviše klase. Uvek vodimo računa o redovnim i višestrukim bekapovima podataka, slojevitim zaštitama sistema sa konstantnim i proaktivnim nadzorom, kao i planiranim, redovnim zamenama hardvera.

Godina za nama je pokazala da u tome postupamo ispravno, što potvrđuje i prosečna dostupnost našeg hosting servisa koja je na godišnjem nivou bila  preko 99.9%. Zadovoljni korisnici su potvrda našeg uspeha i kvaliteta.

Ko smo mi?

Gradimo Vaš Biznis!

Izrada online prodavnica!

testimonial

"RS MEDIA" Team je kreirao našu web prezentaciju. Vrlo brzo smo našli dobitnu formulu i precizirali sve detalje, a sama implementacija je bila urađena još brže. Kvalitet je odličan, a ceo  tim nam je bio na raspolaganju za sve naše primedbe i dodatne komentare. Finansijski uslovi su bili više nego korektni. Sa zadovoljstvom možemo da ih preporučimo!

Jelica Zečević Svet Lepote - Ženski portal | Vlasnik
testimonial

Profesionalnost , brzina i maksimalna odgovornost je ono čime smo oduševljeni i na šta nismo navikli radeći sa mnogim “velikim web dizajn” kompanijama ovde u Srbiji. Stvarno sve pohvale od nas. Strahinja je imao dosta strpljenja da nam objasni sve oko administracije sajta i uradi neke nove zahteva koje smo naknadno dodali na već urađen sajt.

Nikola Jovanović BMI | Marketing direktor
testimonial

Momci su napravili jedan veoma moderan i funkcionalan sajt za naš Fitnes camp. Naši zahtevi su bili složeni i bila nam je potrebna ekipa koja to može odraditi. Sajt je SEO optimizovan i veoma dobro posećen. Nastavićemo saradnju i u budućnosti jer imamo sve pohvale za rad i profesionalizam "RS Media" tima.

Nikola Stamenković TitanFitness | Vlasnik
testimonial

Odlično izrađen sajt. Pošto nam je bila potrebna optimizacija sajta za google pretragu i to za nekoliko reči / izraza i to je uradjeno odlično jer smo za nekoliko izraza posle 3 meseca bili na prvoj strani a za glavnu reč smo već prvi. Ujedno dobili smo i više nego dogovoreno: od samog sajta pa do postavljanja naše firme na google mape ,nameštanja google reklame, povezivanja sa facebook i pinterest nalogom.

Jovan Serdar Mitrović Company | Vlasnik
testimonial

Profesionalna ekipa i tim, posvećenost i kreativnost na prvom mestu. Apsolutno poverenje. Povoljne i korektne usluge. Predanost poslu više od očekivanog. Prezadovoljna sam i definitivno bih preporučila svakom i to i radim. Planiram da nastavim saradnju.

Silvana Mirković Mona - Modna kuća | Direktor marketinga
Facebook1k
YouTube435
Instagram50