O nama

Ako želite da saznate više o nama, na pravom ste mestu.
Spustite se i pročitajte kako smo uspeli da tako brzo razvijemo svoje poslovanje.

Facebook

Kliknite ovde ili nas pronađite na ovoj društvenoj mreži

Instagram

Kliknite ovde ili nas pronađite na ovoj društvenoj mreži

WhatsApp

Kliknite ovde i započnite ćaskanje sa nama

Naša priča

„RS MEDIA“ Deronje je mlad, perspektivan i dobro organizovan specijalizovani tim koji se bavi prodajom, ugradnjom i tehničkom podrškom opreme za video nadzor renomiranih svetskih proizvođača, kao i izradom web sajtova i internet prodavnica. U svom timu imamo stručna lica iz oblasti projektovanja i planiranja sistema tehničke zaštite, kao i stručnjake za procenu rizika i planiranje i izvođenje radova.

Profesionalna ugradnja, izvođenje radova po najvišim standardima, najkvalitetnija oprema, povoljna cena opreme i dugogodišnje iskustvo tehničara u ovoj oblasti su imperativ prema svakom našem klijentu. Pored kvalitetne opreme, nudimo vam usluge procene rizika, planiranja i projektovanja sistema, video i alarm monitoring, redovno održavanje i servisiranje sistema tehničke zaštite.

U implementaciji tehničkih rešenja koristimo opremu najpoznatijih svetskih proizvođača: Dahua, Hikvision, Faraday, Milesight, Teletek, Paradox, Matrix, Eura, TP-Link, D-Link…

Nudimo usluge i rešenja, po principu ključ u ruke, neophodnih za implementaciju mera koje donose najveći nivo kvaliteta i sigurnosti mrežnih operacija. Naše usluge i rešenja, uključuju planiranje mrežnih i sigurnosnih sistema, testiranje, implementaciju i rad tehničke i programske opreme.

Trudimo se da nastupimo na tržištu bezbednosti svojim iskustvom i trudom i time pokažemo da smo vredni poverenja.

Mi ćemo se i u budućnosti truditi da Vam izlazimo u susret sa novijom i boljom opremom i boljim uslugama – zato što je Vaša bezbednost naša obaveza!

Kvalitet ?!

Praćenjem trenda visoke tehnologije, u našu delatnost uvrstili smo evropske standarde kvaliteta.

Osveženi novom generacijom stručnjaka, pratimo sve inovacije na polju tehničkog obezbeđenja kako bismo mogli da odgovorimo na najsofisticiranije zahteve tržišta.

Sa jednakom profesionalnošću pristupamo rešavanju problema zaštite, kako privatne svojine, tako i objekata visokog rizika.

Težimo da se kvalitetom naših usluga i stepenom sistema zaštite, naši korisnici osećaju jednako bezbedno i sigurno.

Zašto da se odlučite za nas?

Klijenti na prvom mestu

Ono što bismo želeli da istaknemo kao našu najveću prednost jeste činjenica da ste nam Vi na prvom mestu. Za Vas smo tu od našeg prvog kontakta prilikom kog zajedno utvrđujemo Vaše potrebe, preko izbora opreme, njene ugradnje, puštanja sistema u rad, pa sve do tehničke podrške koju pružamo 24/7.

Pristupačne cene

U našoj ponudi imamo proizvode različitog cenovnog opsega, tako da svako može da pronađe opremu koja odgovara njegovim potrebama i finansijskim mogućnostima. Bez obzira na to koju opremu izaberete garantujemo da ćete za svoj novac dobiti odgovarajući kvalitet proizvoda.

24/7 podrška

Bilo da Vam treba savet u vezi izbora prave opreme za Vaš sistem video nadzora, instrukcije za upravljanje ili imate bilo kakvu nedoumicu u vezi sa funkcionisanjem sistema, mi smo tu za Vas 24 sata, 7 dana u nedelji, tokom cele godine.

Kvalitetni proizvodi

Za Vas nudimo samo najkvalitetnije kamere, snimače, hard diskove, napajanja, audio i video interfone, instalacionu opremu koje proizvode svetski priznate kompanije iz oblasti sigurnosnih sistema kao što su Dahua i Hikvision. Kvalitet proizvoda potvrđuje i sama garancija.

Unikatna rešenja

S obzirom da različiti klijenti imaju drugačije želje, posebne zahteve, mi smo tu da se prilagodimo.
Za svakog od Vas kreiramo jedinstveni sistem video nadzora koji odgovara isključivo Vašim potrebama.

Iskusan tim

Naš tim čine iskusni i uigrani profesionalci, koji su spremni da odgovore svim izazovima kako bi zadovoljili potrebe klijenata prilikom realizacije svakog pojedinačnog projekta.