O RS Media webshop-u

Sve za video nadzor, alarme i interfone na jednom mestu!

nAŠA PRIČA

Naša priča počinje 2023. godine, kada smo se posvetili misiji da obezbedimo sigurnost i mir za naše kupce.
Sa strastvenim timom stručnjaka iz oblasti sigurnosti, naš Web shop je postao vaša destinacija za sve što vam je potrebno kako biste se osećali bezbedno u svom domu, poslovnom prostoru ili bilo kom drugom okruženju. Bavimo se isključivo prodajom sigurnosne opreme.

Naša Ponuda

U našem širokom asortimanu možete pronaći sve što vam je potrebno za potpunu sigurnost. Naša ponuda obuhvata video nadzor sisteme, alarmske uređaje, i interfone. Svi proizvodi koje nudimo su pažljivo odabrani kako bismo osigurali najviši kvalitet i pouzdanost. Naš tim je tu da Vam pruži stručne savete i pomoć pri odabiru prave sigurnosne opreme za vaše potrebe.

Naša Misija

Naša misija je da stvorimo sigurnije okruženje za sve naše kupce. Verujemo da svi zaslužuju osećaj sigurnosti i zaštite, i radimo naporno kako bismo vam to omogućili. Bez obzira da li je reč o zaštiti vašeg doma, poslovnog prostora ili voljenih osoba, tu smo da Vam pružimo sve što vam je potrebno kako biste spavali mirno.

Kontaktirajte Nas

Hvala vam što ste nas izabrali kao svog partnera za sigurnost. Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da vam pomogne u svakom trenutku.

Ponosni smo što smo deo vaše sigurnosne priče. Vaša sigurnost je naša briga.

Vlasnik WebShop-a i brenda je firma RS MEDIA Deronje.

Septembar 2023.godine
Redizajn
Kompletan redizajn WebShop-a

U septembru 2023. godine "RS Media" Deronje je uradila kompletan redizajn webshop-a kao i logotipa.

Hteli smo da izmenimo stari logotip, kao i da kompletno izmenimo i ubrzamo rad našeg webshop-a.

Jun 2023.godine
Distributer AJAX bežičnih alarmnih sistema
Distributeri AJAX Systems proizvoda

U junu 2023. godine "RS Media" Deronje je postala distributer  AJAX bežičnih alarmnih sistema.

AJAX bežičnim alarmni sistemi su proglašeni za najbolji bežični alarmni sistem u Evropi. Ovo su profesionalni sigurnosni sistemi.

Maj 2023.godine
Distributer Hikvision opreme
Distributeri Hikvision proizvoda

U maju 2023. godine "RS Media" Deronje je postala distributer Hikvision opreme za video nadzor, alarmne sisteme i interfone.

Ako niste znali Hikvision je lider u ovoj oblasti u poslednjih pet godina BROJ #1 proizvođač opreme za video nadzor u svetu.

April 2023.godine
Distributer Dahua opreme
Distributeri Dahua proizvoda

U aprilu 2023. godine "RS Media" Deronje je postala distributer Dahua opreme za video nadzor, alarmne sisteme i interfone.

Dahua je jedan od lidera u ovoj oblasti i BROJ #2 proizvođač opreme za video nadzor u svetu.

April 2023.godine
Osnivanje firme
Početak

Specijalizovani WebShop pokrenula je mlada i prespektivna firma “RS Media” Deronje sa stručnjacima koji imaju preko 10 godina iskustva u sigurnosnim sistemima.