Akcija!

AJAX Button panik dugme

5.300,00 RSD

Više informacija o ovom proizvodu možete pronaći ispod u podmeniju „Opis“ i „Dodatne informacije„.

Robu možete poručiti i pozivanjem na broj telefona 066/50-18-104

Opis

Kompatibilnost: sa svakim Ajax HUB

AJAX Button je bežično panik dugme koje je upakovano u malo plastično kućište dimenzija 47 × 35 × 13 mm i tako ga čini idealnim za montažu na bilo kojoj površini, pa čak i za nošenje kao privezak za ključeve.

AJAX Button ima 2 režima rada: 

  • Panic režim – pritiskom na panic dugme automatski se obaveštava služba za obezbeđenje ( ukoliko imate angažovanu FTO kompaniju) ili se aktivira alarm!
  • Control režim – isključite svetla, male kućne aparate, spustite roletnu u kući, otvorite vrata, otvorite kapiju sa jednim pritiskom dugmeta.

Da bi se izbeglo lažno aktiviranje alarma, AJAX je dizajnirao panik dugme tako da je dugme koje je potrebno pritisnuti u trenutku opasnosti  uvučeno u kućište uređaja. Možete da nosite dugme u džepu pantalona, u torbi ili da ga držite uz krevet. Signal će se poslati samo kada dugme pritisnete prstom. Za dodatnu zaštitu, dugme se može podesiti da reaguje na dvostruko pritiskanje ili dugo pritiskanje (do 1.5 sekunde). 

Radi na udaljenosti od čak 1300 metara od HUB-a (centrale AJAX sistema) i čim HUB primi signal koji ste poslali pritiskom na dugme, on odmah šalje obaveštenje svim korisnicima sistema i kompaniji za privatno obezbeđenje (ukoliko imate ugovor sa njima). Po potrebi, dugme može da aktivira i sirene, unutrašnju i/ili spoljašnju i na taj način uplaši uljeze i odvrati ih od svoje namere. Dete koje je ostalo samo od kuće može pritisnuti dugme da pozove u pomoć ako čuje kako neznanac lupa u vrata. Ako je blagajna u opasnosti, zaposleni mogu lako doći do dugmeta instaliranog unutar kase i aktivirati tihi alarm, a bezbednosna patrola će tačno znati gde je problem zahvaljujući informativnom obaveštenju AJAX bezbednosnog sistema.

Kao i svi AJAX proizvodi, i AJAX Button se podešava lako i brzo. Skenirate QR kod koristeći AJAX aplikaciju ( dostupna je za iOS i Android uređaje) da biste registrovali dugme. QR kod se nalazi na kutiji u kojoj je upakovano dugme. I to je to. Sada možete da dugme zakačite na tašnu, nosite ga oko vrata, putem dvostrane lepljive trake ga zalepite bilo gde u kući, prodavnici ili kancelariji.

Ajax je pametan, pouzdan i munjevito brz. Reaguje samo na opasnost, ne i na lažne alarme. Ukoliko se nešto desi, Ajax će Vas obavestiti odmah.

Više o artiklu možete pročitati sekciji u „Dodatne informacije“.

Dodatne informacije

Boja

Crna, Bela

Tehnologija

Bežična

Bežična frekvencija

868 MHz

Bežična komunikacija

Dvosmerna

Dimenzije

Napajanje

Baterijsko, 1 x 3V, tip CR2032

Detekcija

Hitnosti

Metoda detekcije

Taster

LED signalizacija

Da

Zemlja porekla

Ukrajina

Garancija

Pisana garancija (24 meseca)

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.
Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  066 50 18 104 ili slanjem upita na office@rsmedia.rs
Cene proizvoda su jasno istaknute na sajtu. Prodavac zadržava pravo promene cena bez prethodnog obaveštavanja, kao i pravo dodavanja ili povlačenja iz ponude bilo kog artikla, u svakom trenutku.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak:
10h – 18h

Kod nas možete kupiti:

STANDARDNA isporuka robe

Standardna isporuka robe je najčešće u roku od 1-2 dana (vikend se ne računa) u zavisnosti od trenutka narudžbe. Takođe, zavisi i od lokacije kupca jer City Express kurirska služba u pojedinim mestima u Srbiji nema isporuku svakog dana.

Radna nedelja / Ponedeljak – Petak

Funkcionisanje isporuke robe RADNIM DANIMA od ponedeljka do petka.

Za narudžbe primljene pre 12 časova roba će biti poslata istog dana, pa će isporuka na adresi vašoj biti sutradan.

Narudžbe petkom do 12 časova će biti poslate istog dana, dok će roba biti isporučena u ponedeljak.

Za narudžbe primljene posle 12 časova roba će biti poslate sutradan, pa će isporuka na adresi vašoj biti nakon dva dana.

U slučaju petka posle 12 časova roba će biti poslata u ponedeljak i isporučena u utorak.

Vikend / Subota – Nedelja

Sve narudžbe poručene u subotu i nedelju će biti poslate u ponedeljak dok će isporuka biti u utorak.

City Express ne vrši isporuku robe subotom i nedeljom.

Nakon preuzimanja robe odmah proverite sadržaj paketa!

Ukoliko je roba oštećena prilikom transporta, potrebno je da nam prijavite na email office@rsmedia.rs ili telefon 066/50-18-104 najkasnije 24 sata nakon prijema pošiljke zbog roka na reklamiciju ka kurirskoj službi.

U paketu pored robe ćete dobiti fiskani račun (koji je ujedno i zakonska garancija (saobraznost) u trajanju od 2 godine). Pored fiskalnog računa dobićete garantni list.