Akcija!

AJAX KeyPad bežična tastatura

15.000,00 RSD

Više informacija o ovom proizvodu možete pronaći ispod u podmeniju „Opis“ i „Dodatne informacije„.

Robu možete poručiti i pozivanjem na broj telefona 066/50-18-104

Opis

Kompatibilnost: Svaki Ajax HUB

AJAX KeyPad je bežična touchsense tastatura koja kontrolliše Ajax sigurnosni sistem. Ona naoružava i razoružava sistem, obaveštava o statusu sistema, zaštićena je od slučajnog pogađanja šifre i ima tihi alarm ukoliko je šifra uneta pod prisilom.

Tastatura funkcioniše samo sa Ajax sigurnosnim sistemima (ne može da se koristi u sigurnosnim sistemima drugih proizvođača) tako što se poveže sa HUB-om pomoću Jeweller protokola. Komunikacijski domet tastature je do 1700 metara ukoliko ne postoji većih prepreka. Uređaj radi samo sa HUB-om, nije kompatibilan sa Ajax uartBridge i Ajax ocBridge Plus uređajima.

AJAX KeyPad tastatura je opremljena svetlosnim indikatorima koji signaliziraju status bezbednosnog sistema, o problemima sa detektorima ili prekidu komunikacije sa HUB-om. Veliki tasteri osetljivi na dodir su označeni, ako je uređaj aktiviran dodirom – šifra se može uneti bez spoljašnjeg osvetljenja. Radni vek od unapred instaliranih baterija je do 2 godine.

Kao i svi Ajax proizvodi i tastatura se podešava putem iOS i Android aplikacije ili Ajax web aplikacije. Ukoliko želite bežičnu tastaturu koja ima u sebi i ugrađen RFID čitač, predlažemo da pogledate novu AJAX tastaturu

Alarm dugme je prisutno i obaveštava o svakom pokušaju da se pogodi lozinka za razoružavanje alarma. Ukoliko je pogrešna lozinka uneta više puta od dozvoljenog, tastatura će se blokirati. 

Spremna za rad odmah čim se izvadi iz kutije. Baterije su pre-instalirane i nema potrebe za rasklapanjem tastature. Sa jednim klikom se povezuje sa HUB-om, a za samo par minuta se postavljana nosač i na zid.

Više o artiklu možete pročitati sekciji u „Dodatne informacije“.

Dodatne informacije

Tehnologija

Bežična

Bežična frekvencija

868 MHz

Bežična komunikacija

Dvosmerna

Način prikaza

Touchsense LED

Stepen bezbednosti

Grade2

Nosač za zidnu montažu

Da

Napajanje

Baterijsko, 4 x 1,5V, tip AA

Tamper

Da

Dimenzije

150 x 102,5 x 13,2 mm

Težina

160 g

Zemlja porekla

Ukrajina

Garancija

Pisana garancija (24 meseca)

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.
Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  066 50 18 104 ili slanjem upita na office@rsmedia.rs
Cene proizvoda su jasno istaknute na sajtu. Prodavac zadržava pravo promene cena bez prethodnog obaveštavanja, kao i pravo dodavanja ili povlačenja iz ponude bilo kog artikla, u svakom trenutku.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak:
10h – 18h

Kod nas možete kupiti:

STANDARDNA isporuka robe

Standardna isporuka robe je najčešće u roku od 1-2 dana (vikend se ne računa) u zavisnosti od trenutka narudžbe. Takođe, zavisi i od lokacije kupca jer City Express kurirska služba u pojedinim mestima u Srbiji nema isporuku svakog dana.

Radna nedelja / Ponedeljak – Petak

Funkcionisanje isporuke robe RADNIM DANIMA od ponedeljka do petka.

Za narudžbe primljene pre 12 časova roba će biti poslata istog dana, pa će isporuka na adresi vašoj biti sutradan.

Narudžbe petkom do 12 časova će biti poslate istog dana, dok će roba biti isporučena u ponedeljak.

Za narudžbe primljene posle 12 časova roba će biti poslate sutradan, pa će isporuka na adresi vašoj biti nakon dva dana.

U slučaju petka posle 12 časova roba će biti poslata u ponedeljak i isporučena u utorak.

Vikend / Subota – Nedelja

Sve narudžbe poručene u subotu i nedelju će biti poslate u ponedeljak dok će isporuka biti u utorak.

City Express ne vrši isporuku robe subotom i nedeljom.

Nakon preuzimanja robe odmah proverite sadržaj paketa!

Ukoliko je roba oštećena prilikom transporta, potrebno je da nam prijavite na email office@rsmedia.rs ili telefon 066/50-18-104 najkasnije 24 sata nakon prijema pošiljke zbog roka na reklamiciju ka kurirskoj službi.

U paketu pored robe ćete dobiti fiskani račun (koji je ujedno i zakonska garancija (saobraznost) u trajanju od 2 godine). Pored fiskalnog računa dobićete garantni list.